Doktor kuha
Res je, da v večini najbolj prija sezonska hrana, vendar ta izraz v zimskem času praviloma pomeni nekoliko težjo hrano. Če nič drugega, poleg »čiščenja« po praznikih občasno prija tudi kakšna bolj poletna hrana.
Mnogim po praznikih ostane hrana v hladilniku in shrambi, kar skupaj s slabo vestjo zaradi pretiranega prazničnega uživanja ni najboljša kombinacija za dober obrok. A se vseeno da.
Pred časom objavljeni recept, kako na precej drugačen način uporabiti kuhano govedino, ki ostane po nedeljskem kosilu z govejo juho, je požel precej odobravanja med uporabniki. Zategadelj vam tudi tokrat ponujam jušno govedino, ponovno malo drugače.
NAČIN PLAČILA
Gotovina
Kartica Prve zdravstvene asistence (pregledi po pogodbi)
Plačilne kartice
maestorikona diners 12mcVisa 04moneta top logo
 
Nakup na obroke
za imetnike NLB Plačilnih kartic MasterCard, Zlati Mastercard,
Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici)
Več …
HIŠNI ZDRAVNIK
24 ur vsak dan
Zdravniška linija in obisk na domu
T: 080 8112