Na spletni strani NIJZ (www.nijz.si) so zbrane in se sproti posodabljajo vse informacije v zvezi s SARS-CoV-2 (COVID-19) https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

Dermatolog-flebolog

feb 28

Če vam dalj časa otekajo noge, imate predvsem zvečer občutek bolečih, oteklih, težkih in utrujenih nog, v nogah ponoči čutite krče in vas srbi koža goleni, imate morda kronično vensko bolezen. Svetujemo vam pregled pri dermatologu – flebologu.
Če pri hoji opažate močno bolečino v mečih in/ali stegnih, ki se stopnjuje, po počitku pa popusti, ali če imate bolečine v nogi že med mirovanjem, imate morda periferno arterijsko bolezen. Svetujemo vam pregled pri internistu – angiologu.
Bolečina v nogah, ki je posledica kronične venske bolezni, se izboljša po hoji ali dvigu nog. Gretje jo poslabša, hlajenje jo omili. Kompresijsko zdravljenje jo izboljša ali celo prepreči.
Bolečina v nogah, ki je posledica periferne arterijske bolezni, se poslabša med hojo ali po dvigu nog. Hlajenje jo poslabša, gretje jo omili. Kompresijsko zdravljenje jo poslabša.

Prebrano 5548 krat
NAČIN PLAČILA
Gotovina
Kartica Prve zdravstvene asistence (pregledi po pogodbi)
Plačilne kartice
maestorikona diners 12mcVisa 04moneta top logo
Nakup na obroke
za imetnike NLB Plačilnih kartic MasterCard, Zlati Mastercard,
Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici)
Več …
HIŠNI ZDRAVNIK
24 ur vsak dan
Zdravniška linija in obisk na domu
T: 080 8112